Calendarul evenimentelor de parenting din luna decembrie 2017

evenimente de parenting decembrie 2017

Mai invatam ceva in luna decembrie? Avem deja calendarul ocupat cu… Ziua Nationala… Mos Nicolae… serbari de Craciun pe la gradinita/scoala… cumparat cadouri… cumparat brad… pregatit ospete de Craciun si Anul Nou… plecat in vacanta (I wish!).

Ei bine, sunt cateva evenimente pentru parinti, organizate in Bucuresti, pe care ti le recomand si luna asta. Poate iti faci timp macar pentru unul dintre ele:

 

4-19 decembrie – cursuri gratuite de puericultura

Organizate de revista Copii si parinti, cursurile se vor sustine in incinta Movieplex Cinema din Plaza Romania. Se adreseaza viitorilor parinti si se vor desfasura in mai multe zile, durata propriu-zisa fiind de 3 ore. La final, viitorii tatici vor primi un atestat, pe baza caruia isi vor putea prelungi concediul paternal cu 10 zile lucratoare. Daca asteptati un al doilea copil, merita sa mai participati odata la curs, 10 zile in plus nu strica!

E necesara inscrierea online, gasesti toate informatiile aici.

7-8 decembrie – Traumele psihice la copii

Organizat de Istitutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), workshop-ul isi propune sa dezvolte capacitatea de a recunoaste si de a intelege trauma psihica la copii. Se adreseaza, in deosebi, specialistilor (psihologi, pedagogi, consilieri, asistenti sociali), dar nu ii exclude pe parinti. Ti-l recomand daca treci/ai trecut printr-o experienta traumatizanta cu copilul tau si vrei sa fii bine informat.

Are loc la sediu ISTT, str. Giacomo Puccini nr. 8A, intre orele 09:00 si 17:30. Gasesti toate informatiile pe pagina workshop-ului.

 

12 decembrie – 18 tehnici de parenting usor de aplicat, care functioneaza

 

Urania Cremene e din nou in turneu cu workshop-ul ei gratuit si consacrat. Pe 12 decembrie ajunge in Bucuresti, ca sa-i invete pe parinti care sunt cele 3 nevoi esentiale ale unui copil, ce sta la baza comportamentelor lui si care sunt cele 18 tehnici de parenting, de pus in practica imediat, pentru a imbunatati relatia cu copilul.

Desi sunt anuntate doua conferinte, iti spun de pe acum, mai gasesti locuri doar la cea de dimineata (09:30-13:00) Dupa inscriere va trebui sa accepti o invitatie de conectare pe Facebook cu Urania, pentru a primi 2 clipuri video pe care sa le vizualizezi inainte de seminar.

Gasesti toate informatiile necesare pe pagina seminarului.

Asta-i tot! Bucura-te de Sarbatori si de copilul tau. Nu uita, ne vedem pe 1 decembrie cu un nou calendar de joaca.

Si tot pe 1 decembrie primesti un cadou, pe e-mail. Asta daca te-ai inscris la newsletter. Daca nu, completeaza formularul de mai jos:

Ma bucur daca dai share:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-108014515-1