Mame si pui. Planificare saptamanala

Mame si pui. Planificare saptamanala

Trecem printr-o perioada dificila. Copiilor le e dor de mami. Si tare mi-e frica de tema saptamanii, mame si pui. Ma astept sa-i faca si mai sensibili. De data aceasta am pastrat totul simplu. Avem carti, creioane si hartie. Am mai introdus un puzzle, ca sa lucreze copiii in echipa.

Planificarea noastra arata asa:

Activitati de potrivire imagini de mame si pui de animale nu mai sunt suficiente pentru copiii mei. M-am scarpinat eu in cap cat m-am scarpinat, pana la urma am decis asa:

  1. Luni: mame si pui de delfin. Citim despre familiile de delfini, coloram, ascultam sunetele pe care le scot delfinii
  2. E anul nou chinezesc, asa ca avem aceste activitati
  3. Miercuri: pisici si pisoiasi (pentru Una Mica). Citim cateva carti cu pisici, facem un joc de miscare si matematica (cu fise printabile), vorbim despre diferente si asemanari intre pisici si delfini, apoi lipim pi de animale intr-o carte si ii las pe copii sa se joace cu un puzzle tematic.
  4. Joi: bebelusul. Citim, din nou. Facem putina matematica, cu o fisa simpluta, si ii las pe copii sa se joace cu plastilina – le dau sarcina sa isi faca autopotretul, folosind poze cu ei plastifiate.
  5. Vineri: tatici si pui, ca sa nu ma simt exclus

Carti pe care le vom citi:

Avem destul de multe carti de citit:

Fise de lucru:

Materiale necesare:

Alte resurse web:

*Disclaimer: unele din link-urile de mai sus sunt link-uri de afiliere, ceea ce inseamna ca primesc un comision pentru achizitiile pe care le faci pe site-urile respective, fara costuri suplimentare pentru tine.

Ma bucur daca dai share:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-108014515-1