Liber la educatie sau educatie la liber? Evenimentul de parenting al lunii mai

Intre a citi o carte de parenting si a participa la un curs/seminar sau conferinta pe acelasi subiect, voi alege a doua optiune. Asa ca azi iti vorbesc despre evenimentul de parenting al lunii mai: Liber la educatie sau educatie la liber?

Conferinta, aflata la a doua editie, abordeaza tema educatiei financiare pentru copii si ii are ca invitati pe Oana Moraru, Gáspár György si Adrian Asoltanie.

De ce educatie financiara pentru copii (si parinti)?

Pentru ca suntem pe ultimul loc in Europa la capitolul alfabetizare financiara.

Pentru ca relatia cu banii nu ar trebui sa insemne doar „iti dau 5 lei de inghetata daca strangi jucariile”.

Pentru ca e important sa stim cum sa integram valoarea banului in sistemul de valori al familiei si al copilului.

Pentru ca noi influentam cel mai mult perceptia copiilor nostri despre lume, munca, responsabilitate si bani.

De la cine putem invata despre educatia financiara?

Oana Moraru, primul speaker al evenimentului, este fondatoarea scolii private Helikon si consultant educational. Mai mult, este unul dintre cei mai apreciati speakeri pe teme de parenting si educatie. De data aceasta Oana ne va invata despre cum sa dezvoltam in copiii nostri calitati precum responsabilitatea, organizarea, capacitatea de planificare si prioritizare prin educatie financiara.

Gáspár György, psiholog clinician, co-fondator al Paginii de psihologie, este unul dintre oamenii pe care nu ma satur sa ii ascult si pe care il urmaresc cu placere la orice eveniment. Gaspar ne va ajuta sa intelegem cum anume povestea noastra despre bani influenteaza succesul (sau insuccesul) pe care il avem.

Adrian Asoltanie, antreprenor si trainer, va incheia dezbaterea si ne va vorbi despre importanta educatiei financiare ca educatie de viata. Dupa o experienta personala dureroasa, Adrian si-a propus sa-i invete si pe ceilalti cum sa aiba o viata echilibrata si prospera si a conceput cursul Micul dresor de lei, curs de educatie financiara adresat copiilor. Asa ca lectiile sale vor fi o sursa de inspiratie si pe viitor.

Conferinta va avea loc sambata, 19 mai, de la ora 09:15, la Hotel Pullman.

Pentru participare este necesara completarea formularului de inscriere si plata unei taxe de 100 lei (20% din totalul incasarilor vor fi donati asociatiei United Way Romania, pentru programe de integrare sociala si profesionala destinate tinerilor din medii defavorizate).

Daca doresti informatii suplimentare, poti pune toate intrebarile la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro.

 

Ma bucur daca dai share:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-108014515-1