Politica de confidentialitate

Site-ul http://tatistaacasa.net este scris si editat de mine. Informatiile cu caracter personal pe care as putea sa le colectez sunt strict cele pe care mi le transmiti voluntar, prin formularul de contact/comentarii /newsletter (nume, adresa de e-mail, URL website daca este cazul).

Toate informatiile cu caracter personal colectate vor fi retinute si utilizate in conformitate cu Legea nr. 677/2011 privind protectia datelor cu caracter personal. Respect confidentialitatea datelor tale si ma angajez sa nu le transmit catre terti, ci sa le folosesc exclusiv in scopul pentru care au fost introduse.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opuni prelucrarii datelor tale personale si sa soliciti stergerea lor. Pentru asta este suficient sa imi trimiti un e-mail cu aceasta solicitare.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ma oblig sa nu fac publice sau sa nu vind bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale vizitatorilor siteului http://tatistaacasa.net.

UA-108014515-1