Cursuri de muzica pentru copii in Bucuresti (ghid informativ complet)

cursuri de muzica pentru copii

Cauti cursuri de muzica pentru copii in Bucuresti si nu stii de unde sa incepi? Pentru ca am fost in situatia ta si as fi vrut sa gasesc un ghid informativ complet, care sa ma ajute in cautari, am creat unul pe care ti-l pun si tie la dispozitie.

Mai jos vei gasi informatii despre toate scolile private de muzica, care ofera cursuri pentru copii, impartite pe sectoare, incluzand o scurta descriere, oferta didactica si tarife, adresa si site. Spor la cautat si, apoi, la invatat muzica.

Cursuri de muzica pentru copii in sector 1:

Armonia Artelor

Pornind de la principiile de profesionalism, seriozitate si modernism, scoala de muzica Armonia Artelor propune cursuri de canto si pian pentru parinti si copii (varsta minima a copilului: 5 ani). Pentru cei mai mici copii (+3 ani) scoala ofera cursuri de pian, cu durata sedintei de 30 minute.

Oferta educationala mai include: cursuri de vioara, canto, chitara, chitara bass, conga.

Preturile variaza in functie de varsta copilului si abonamentul ales. Toate informatiile necesare sunt accesibile pe site-ul Armonia Artelor.

Adresa: Str. Nicolae N. Beldiceanu nr. 1.

Boem Club

Este primul si cel mai mare club privat de lectii de muzica, cu peste 45 de profesori, care isi desfasoara activitatea in trei  locatii diferite din Bucuresti.

Ofera cursuri de: canto (+6 ani), chitara (+6 ani), pian (+4 ani), vioara (+5 ani), violoncel (+8 ani), percutie, saxofon (+10 ani), clarinet (+10 ani), workshopuri de: dezvoltarea abilitatilor muzicale, educatie muzicala prescolari, istoria muzicii, teoria muzicii.

Gasesti lista completa a cursurilor, tarifele si informatii despre inscriere pe site-ul Boem Club.

Adresa: Intrarea Bitolia nr. 65.

House of Music

Ne invita sa descoperim „arta de a trai prin muzica”. Isi desfasoara activitatea in incinta scolii „Casa de balet”. Accepta la inscriere copii de +4 ani.

Oferta include cursuri de: pian, chitara, canto, nai, teoria muzicii. Pentru copiii de 4-6 ani cursurile (de pian) dureaza 30 minute. Inainte de inscriere are loc o sedinta de testare, contracost. Pentru ca informatii despre tarife nu sunt publicate pe site, te sfatuiesc sa-i contactezi telefonic. Gasesti date suplimentare de contact pe site-ul House of Music.

Adresa: Calea Dorobantilor nr. 127-129. Alte doua locatii mai sunt pe Str. Mihai Eminescu si pe Calea Mosilor, in zona Unirii (cand noi i-am contactat, in septembrie 2017, nu organizau cursuri in aceasta locatie).

Music Academy

Isi propune sa ofere pregatire muzicala de exceptie, pentru copii si adulti. Varsta minima acceptata pentru inscriere este de 4 ani.

Oferta include: lectii de pian, chitara, vioara, canto si instrumente de suflat, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului.

Prima lectie (cu evaluare) costa 52 lei, iar tariful pentru un abonament de 4 sedinte este de 310 lei (durata de 50 minute). Pentru copiii mici (4-5 ani) abonamentul este de 210 lei (30 minute/sedinta). Gasesti informatii suplimentare accesand site-ul Music Academy.

Are 4 locatii diferite in: Pipera, Dorobanti, Domenii, Baneasa.

Scoala de muzica Piano Forte

Are scopul declarat de a ne dezvolta muzical si de a ne deschide oportunitati pentru a impartasi pasiunea pentru muzica intr-o comunitate cat mai larga.

Ofera cursuri de: pian, canto, vioara, educatie muzicala pentru copii prescolari, cor

Tarifele incep de la 340 lei pentru abonamentul de 4 saptamani pentru lectiile indiviuale, respectiv 200 lei pentru modulele de educatie muzicala si cor. Pentru informatii suplimentare (inclusiv privind tarifele pentru ora vesela) acceseaza site-ul Scolii de muzica Piano Forte.

Adresa: Str. Macarie Cantaretu nr. 6.

Cursuri de muzica pentru copii in sector 2:

Art Music

O scoala de canto intr-un studio audio profesional, cu propria metoda de predare a tehnicii vocale.

Ofera cursuri de canto pentru prescolari, plus lectii de canto pop, vocal coaching, tehnica vocala, miscare scenica si interpretare, terapie vocala. Durata sedintelor este de o ora.

Preturile incep de la 396 lei pentru un abonament lunar pentru prescolari. Afli mai multe accesand site-ul scolii de canto Art Music.

Adresa: Str. Icoanei nr. 65A.

Bravissimo Art School

Pentru inscrierea la cursuri este necesara o evaluare (gratuita). Sunt acceptati copii de minim 5 ani.

Ofera cursuri de: canto (individual sau grup), pian, chitara, vioara, cor, actorie, workshopuri de teorie muzicala. Tarifele incep de la 260 lei pentru un abonament de 4 sedinte, iar pretul unui workshop de teorie muzicala este de 70 lei (se adreseaza doar celor inscrisi la unul dintre cursurile scolii). Gasesti toate informatiile necesare pentru inscriere pe site-ul Bravissimo Art School.

Scoala are doua locatii in sectorul 2: Str. Alexandru Zagoritz nr. 24 si Str. Agricultorilor nr. 48.

Bravissimo Scoala de Muzica

Ne invata sa cantam corect, pe note, cu partitura in fata.

Ofera cursuri de: pian (+5 ani), canto, vioara, flaut (+6 ani), chitara (+8 ani), teatru, dans.

Pretul unui abonament lunar de 4 sedinte este de 260 lei. Pentru informatii suplimentare si inscrieri acceseaza site-ul scolii de muzica Bravissimo.

Adrese: Str. Radu de la Afumati nr. 37A, str. Lt. Virgil Lazarovici nr. 1.

Melody School of Music

O scoala de muzica tanara (abia a implinit un an), fondata de 4 tineri muzicieni al caror crez e: „muzica este despre libertate”. Energia, dezinvoltura si stilul individual pe care si l-au format in pedagogia muzicala par sa-i caracterizeze cel mai bine pe profesorii scolii.

Ofera cinci cursuri diferite: canto, pian, vioara, chitara, educatie muzicala, pentru copii si adulti. Lectiile de canto sau instrument sunt individuale, doar cursul de educatie muzicala se desfasoara in grup. Varsta minima acceptata: 4 ani.

Costul unei singure sedinte este de 80 lei; un abonament de 4 sedinte costa 280 lei. Pentru informatii suplimentare privind tarife si inscriere acceseaza site-ul Melody School of Music.

Adresa: Str. Franzelarilor nr. 9.

Scoala de muzica Armonia

Are misiunea de a descoperi si forma talentul fiecarui cursant.

Ofera cursuri de: pian, canto (+5 ani), chitara, actorie si miscare scenica (+6 ani). O sedinta de proba costa 75 lei, abonamentul de 4 sedinte (canto sau instrument) este 260 lei, iar cursul de actorie, 4 sedinte, este 160 lei. Gasesti informatii suplimentare accesand site-ul Scolii Armonia.

Adresa: Str. Profesor Ion Maiorescu nr. 37.

Voltaj Academy

Isi propune sa ne invete sa ne descoperim din punct de vedere muzical si merge pe deviza „alege sa faci ce-ti place!”

Nu reiese clar de la ce varsta accepta cursanti, dar oferta include:

  • cursuri individuale de: canto, pian, chitara, bass, tobe;
  • cursuri de grup de productie muzicala.

O sedinta unica este 100 lei, iar un pachet standard de 4 sedinte costa 320 lei. Cei care opteaza pentru un pachet (standard sau intensiv) beneficiaza si de: promovare in cadrul emisiunilor TV si a festivalurilor dedicate, discounturi pentru inregistrarea in studioul Tam-Tam Studio si inscrierea in baza de date in vederea aparitiei in spoturi audio-video. Poti afla toate detaliile accesand site-ul Voltaj Academy.

Adresa: Str. Pictor Ion Andreescu nr. 3.

Cursuri de muzica pentru copii in sector 3:

Boem Club

Pe langa adresa din sectorul 1 (vezi info mai sus), in sectorul 3 poate fi gasit in Str. Chiparosului nr. 36.

Clubul de muzica

Isi propune sa promoveze valorile umane prin intermediul artei. Profesorii scolii cauta sa cunoasca caracterul fiecarui cursant in parte, pentru a-i cultiva talentul si frumusetea launtrica. Accepta cursanti in varsta de minim 4 ani.

Oferta educationala include:

  • lectii individuale de pian, vioara, chitara, canto;
  • lectii de grup: educatie muzicala pentru prescolari, teoria muzicii, istoria muzicii, pictura.

Pretul unei lectii este de 70 lei, iar pentru cei care se inscriu la minim 4 sedinte, prima lectie este gratuita. Abonamentele pornesc de la pretul de 270 lei si sunt oferite reduceri pentru cei care se programeaza la lectii pana in ora 16:00. Gasesti informatii complete despre tarife si inscriere pe site-ul Clubului de muzica.

Adresa: Str. Popa Stoica Farcas nr. 88.

 

Cursuri de muzica pentru copii in sector 4:

Bravissimo Art School

Pe langa sediile din sectorul 2 (vezi info mai sus), aceasta scoala mai poate fi gasita pe Str. Martisor nr. 22.

Ecole de Musique

Club de arte care are ca scop stimularea interesului fata de cultura si arta, descoperirea si promovarea, atat in tara, cat si in straintate, a tinerelor talente.

Ofera cursuri de: pian, chitara, voara, canto, pictura, balet, teatru pentru copii, dans sportiv, karate, street dance, pictura pentru adulti. Pentru cursurile de muzica este necesara o sedinta de testare (gratuita), care dureaza 10 minute.

Pretul pentru un abonament lunar de 4 lectii este de 250 lei. Gasesti mai multe informatii pe site-ul Ecole de Musique.

Adresa: Str. Deceneu nr. 4.

Scoala de muzica pentru copii Sweet Media

Pornind de la ideea „oricat ai fi de mic, poti sa faci un hit”, Sweet Media ofera cursuri de canto si pian, plus o casa de productie all-in-one pentru copii. Preturile cursurilor incept de la 200 lei/abonament lunar de 4 sedinte. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul Sweet Media.

Adresa: Constantin Brancoveanu nr. 2.

 

Cursuri de muzica pentru copii in sector 5:

Boem Club

Pe langa adresa din sector 1 (vezi info mai sus), mai poate fi gasit in Drumul Sarii nr. 39.

 

Cursuri de muzica pentru copii in sector 6:

Musicall

Un studio de muzica specializat, care ofera si programe pentru copii prescolari.

Oferta cursurilor include: pian, vioara, chitara (+7 ani). Pretul unei sedinte este de 80 lei. Informatii suplimentare gasesti pe site-ul Musicall.

Adresa: Intrarea Portocalelor nr. 2, sc. C, ap. 4.

 

Hei, cumva oferi si tu cursuri de muzica pentru copii si nu te-ai regasit in ghidul meu informativ? Da-mi de stire, ca sa fac completari.

Daca-ti sunt utile informatiile mele, atunci te incurajez sa te inscrii la newsletter. Odata pe saptamana imi fac timp special pentru tine si iti trimit ceva bun, pe mail. E suficient sa completezi datele de mai jos pentru asta:

 

Ma bucur daca dai share:

2 Replies to “Cursuri de muzica pentru copii in Bucuresti (ghid informativ complet)”

  1. MiMa Muzica – au cursuri de educatie muzicala pentru toate varstele.

    1. Super, o sa-i verific si fac completarile necesare. Merci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-108014515-1